ONE + 1 = 4 – VERSCHIJNT 2021

35.00

Dit zijn de vruchten van samenwerking tussen Jos Houweling en Joop Stoop. Joop begon. Hij scheurde pagina’s uit Bal & Voet (ISBN 9789491738388) van Jos en tekende er overheen en plakte er zijn tekeningen aan vast. Ze lijken op de eerste collages in dit boek. Vervolgens stuurde Joop tekeningen naar Jos. Jos maakte gehakt van de tekeningen, voegde er foto’s aan toe en kneedde de verschillende ingrediënten tot collages. Een klassiek-hybride kunstvorm die meer dan ooit een spiegel van de tijd is geworden. De inhoud van je brein, jouw beeld van de wereld: het is allemaal collage. Het is allemaal 4. Jos en Joop begrepen dat, zagen de noodzaak van hun werk en gingen aan de slag.”

Het eindresultaat heb jij nu bijna in je hand. Een boek! Een boek waarin je kunt verdwalen zonder op te staan. Een draagbare tentoonstelling, tevens handig als cadeau.

Samenwerken heeft zin als het een meerwaarde oplevert en daar zijn wij, van dit boek, van overtuigd, vandaar: One + 1 = 4. Jos en Joop samen in een lijst. De lijst is beeldspraak. Geen lijst, maar plezier. Voor ons spat het plezier van de pagina’s en we hopen dat jij dat proeft. Kunst is vermaak en als het goed is gedaan gaat het verder dan vermaak. Het is verder aan jou en voor jou.

Jos & Joop.

Out of stock

SKU: ONE+1=4 Categories: ,

Description

VERSCHIJNT 2021
Het boek van Jos Houweling en Joop Stoop.

liggend A4. 204 pagina’s in kleur.

 €35 met verzending

ISBN: 9789080827301
Tekeningen en foto’s, samengesmolten tot een wereld van plezier, betovering en narigheid.

 

About the author